Křeňme, dokud můžeme.

9. května 2011 v 19:55 | rozza I Olympus E - 520 |  Články
Posledních pár dní jsem opravdu omráčena. Omráčena slastí! Wasabi, wasabi. Jsou tři možnosti: Buďto vůbec nevíte, o čem tady melu. Nebo víte, že mám na mysli to "něco", co jste před časem ochutnali a už o tom nechcete slyšet, protože je to táák strašně pálivé, že si to do té chvíle, než ho váš jazyk okusil, vůbec nedokázali představit. A nebo! Je tu poslední možnost a to sice, že si na tom úžasném zeleňoučkém japonském křeníku ujíždíte a frčíte stejně jako já. A je to mňamka, co? Já si na té ostrosti tak labužím. Ty prvé začátky byly krušné, musím se přiznat. O to větší ale poznání vzruchu následovalo! Když překonáte primární fázi "fuj, to je hnus" a jen tak neztratíte odvahu a sáhnete po dalším oříšku obaleném ve wasabi, dočkáte se omamné a velkolepé e u f o r i e.
Ta chuť vás prožene.
Ta chuť vám podlomí kolena.


Jen ochutnejte.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 maoly* maoly* | Web | 9. května 2011 v 20:07 | Reagovat

Oříšky jsem teda neměla, ale ochutnala jsem wasabi brambůrku a ta jedna mi stačila! :D Mám křen hodně ráda, ale tohle bylo na mě moc. :)

2 nelakolut nelakolut | 9. května 2011 v 20:24 | Reagovat

mňam :)

3 nelakolut nelakolut | Web | 9. května 2011 v 20:25 | Reagovat

opravdu dobrota...

4 Šárka Šárka | Web | 9. května 2011 v 23:11 | Reagovat

Znám. Jsem si nandala trošku víc na sushi a myslela jsem, že se udusím. Přes slzy jsem neviděla a zoufale jsem lapala po dechu. Ale co, sice s mírou, ale musí být :-)

5 Plameňáková Plameňáková | Web | 10. května 2011 v 12:47 | Reagovat

ách nádherně foťíš.. opravdu moc..:))

6 bžubža bžubža | Web | 10. května 2011 v 18:35 | Reagovat

patřím k tý druhý skupině no..ale dobrou chut:D

7 Ruby Ruby | Web | 17. května 2011 v 19:39 | Reagovat

Wasabi mi tedy vůbec nechutnají,ale když je mám před sebou,nemůžu přestat uzobávat :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama